On Gelato & Caffé
                     ***NIEUW*** Probeer een Belgische Wafel of de nieuwe Freak-Shake.                 


Over ons.....

Wij zijn een jong en dynamisch team en wij hebben al vele jaren de droom om zelf heerlijk ijs te maken en dit te combineren met onze hapjes. 

Wat gaan wij voor u betekenen: 

U kent dat wel als u in Italië bent en een ijsje eet en denkt: "Waarom smaakt het hier nou altijd beter?". Dit gemis hopen wij voor U in te gaan vullen met ons zelf gemaakte gelato gecombineerd met heerlijke kopje italiaanse koffie of een van onze hapjes......een italiaans stukje fijnproeven.... Niet altijd gezond maar wel lekker!

Waar komt onze naam vandaan: 

Onze naam komt van een koosnaam.....In een ver verleden werd er geroepen: "Ciao Bella Gioia" wat staat voor een mooi en vreugdevol persoon. Onze dochter heeft de naam Gioia van ons gekregen en hoe mooi is het om onze zaak de naam "Bella Gioia" te geven en zo de cirkel weer rond te maken.


Bij "Bella Gioia" is het puur genieten en zal onze kwaliteit U  een onvergetelijke en vreugdevolle ervaring bezorgen.


BEDRIJFSLEIDING

Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar om erop toe te zien dat het u aan niets ontbreekt. Onze missie is dat we al onze gasten een comfortabel, ontspannen en aangename ervaring willen bieden.

TEAM

Onze jonge en enthousiaste medewerkers hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zijn sterk gemotiveerd om u met raad en daad bij te staan. U kunt altijd op ons rekenen!


Ons team

Raymond Barriel,

Raymond Barriel,

Positie Eigenaar

Sandra Barriel

Sandra Barriel

Positie Eigenaar

Gioia Barriel

Gioia Barriel

Positie Algemeen medewerker

Dylan de Vries

Dylan de Vries

Positie Algemeen medewerker

Nova de Vos

Nova de Vos

Positie Algemeen medewerker


 
 
 
 
E-mailen
Bellen